home profile Friends twitter follow
Twitter , sayang awak :)
Tuesday, 4 September 2012 @ 03:29 | 0 individual(s)
Hey stalker , dah lme rasanya tak update blog yg berhabOk-2 ni -,-'
haa , tajOk entri harini ialah ... TADAA !

Twitter , Sayang Awak :)


Kepada newbie , mesti korang tak taw twitter tu apa ? dalam otak korang asyik tanya ni je :

* Twittter ? mnde alah ape pulakk tu ?
*Apa fungsi twitter ? 
*Pentingke twitter tu ?

Ermm yah  , twitter tu sebenarnya penting bagi Anis , fungsi ? funsi dia ....... *terkaku jap* fungsi die .. entahla -,-' . Haha , sebenarnya tujuan entry ni nak promote twitter Anis je , Al-maklumlah , jelez tgok org lain 1K followers , haha . Eh , tapi sejak kebelakangan ni followers Anis meningkat tanpa di'promote' . k pelik .

Link twitter Anis
#https://twitter.com/Anis_Syaqeela

Link twitter kawan , peserta idola kecil , sedara , sepupu
#
#https://twitter.com/wanrauds
#https://twitter.com/MuzzaffarShah
#https://twitter.com/Fhazrill98
#https://twitter.com/AynaaNajihah
#https://twitter.com/IrfanIK4
#https://twitter.com/jazashazleen
#https://twitter.com/D_Amerda
#https://twitter.com/Farisha_Irish
#https://twitter.com/fadey_la
#https://twitter.com/AsherKelembai1
#https://twitter.com/fifanor
#https://twitter.com/izzry_yana
#https://twitter.com/HaikalLaa
#https://twitter.com/ila_Ns
#https://twitter.com/FarezAsmadi
#https://twitter.com/fatinabilabella
#https://twitter.com/FiaSofiah

Huh , memang ta menang tangan meng'copy' dorang punye link ni . Sebenarnye , banyak lagi . Tapi MALAS ---'
ALAMAK !! entri hari ni nak habis da la . :/
Follow ANIS kayy :)


Anis Syaqeela

11 year old.
my birthday is 18 december.
this is my personal site.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►
comment
"/>
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.