home profile Friends twitter follow
Undilah Lyssa :D
Tuesday, 24 July 2012 @ 03:18 | 0 individual(s)
Assalamualaikum ,
Ada orang tak ? 
Ha , Anis nak mintak tolong ni .. bole tak ?
Tolong undi kak lyssa kita yang comel ni untuk menang :D
Anis da vote ? korang pulakk bila ? 
Jum-2 ikut step by step ..


Kalau korang bertuah , bolehlah dapat sebab pengundi yang bertuah diorang nak kasi voucher jugak . ececeh . Boleh lah dapat seketul jeans Levis kan ? Haaa . Apa tunggu lagi ? JOM VOTE !!!!


Cara nak mengundi :


2. Tekan LOGIN di bahagian kanan PC anda .

3. Register terlebih dahulu !

 


4. Isi apa yang patut . Dan sila check email anda selepas registration successfully . Click Here yang Lyssa anak panahkan tu untuk activation link .




5. Kemudian , korang LOGIN balik menggunakan email yang korang register tadi tu .

6. Tekan nama "LYSSA" . Scroll down sampai bawah dan TEKAN VOTE !


** Mudah sahaja kan ? Lepas ni , setiap hari korang just LOGIN , and VOTE Lyssa taw ?


Credit to :



Anis Syaqeela

11 year old.
my birthday is 18 december.
this is my personal site.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►
comment
"/>
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.