home profile Friends twitter follow
Saturday, 19 November 2011 @ 01:02 | 0 individual(s)
.Assalamualaikum. ^^
(Jawab.. jawab .. Tak jawab Dosa:) 

 Ok . Ok . Cepat jawab ! anis tanya nihh . "Kau Tak Bosan Ke , Masuk Blog Haku Nih ?? "
Jawab lah cepat , lambat-lambat kangg tak dapat eskemm dari anis . huhu~




 Apa masalah anis tanya soklan macam nih ? Dah tak tahu nak tanya soklan hape ke? =.=
Peliks bin Ajaib bin Aladdin betul lah .. Aiyoo . Bukan ! Bukan ! . anis saja je tanya korang yang dahh follow nih . "Blog anis Membosankan , kan ? :(  (Baik jujur ! Kalau takk , anis cekik 77 kali , bagi korangg ..mamposs ~) << (Tak baik , DOSA!) :))

Apa sebab , punca , faktor yang menyebabkan aku berkata begitu heh ?? (Tandaa Soal?) 

1. Asyik - Asyik Tutorial ! Naik Rimas Hakuu lah ! >.<
Ada takk mulut-mulut manis semanis gula yang bercakap demikian ? Ada takk ? Meh nak sumbat cabaii keringg . Kasi Pedas Ciket . Ahaa. Nak ? Nak ? Ye lah , anis  tahu . Kompom se-kompom kompom nye lah , mesti ada jugakk yang berkata begitu ! Manusia , bukan semuanya sama ! :) Betul takk ? Ok ! anis mengaku , memang anis banyak keluarkan entry pasal tips . Tapi , untuk korang jugak . anis tak nak lah dikatakan kedekut ilmu . Kangg tak pasal2 ada pulak yang hentamm anis cakap macam - macam kan ? anis tak nak lah cenggitu .~Bak kata orang , "Sharing is Caring "! Tak gitu ? .. So ? Watafakk nak rimas2 pulak? Hee . Untuk pengetahuan korang , Blog Ini Bukan Sekadar Blog Tips Ok ?
anis ada jugakk cerita pasal kisah hidup anis , bagi korang tip dan info yang menarik ! :)


 2. Haishh . Tak Habess-Habess Dengan Blog Pinkish Dia Nih !
Haishh . Ada tak siapa - siapa kat sini yang nak kena sumbat mulut diorang dengan batang mop ! ada takk . Kalau ada volnteer at sini , silakan . Amatlah dialu-alukan lah . hekhek. :) Eh , siapa yang berkata begitu kan .. meh anis nak jawab balikk .. " Eh , sukati haku lahh nak blog pink panther ke , nak blog kelabu tahikk hanjing ke , hijau macam muntah korang tuh ke .. Ada hakuu kesahh ?" . Ehee . Ok . anis saja je jawab awal2 kalau korang ada kata gitu . Setakat nih , Alhamdulillah . tak de pulak , orang komplent pasal blog pinkish hakuu nihh . Tapi , anis tahu , mesti ada yang bosan asyik2 pink color kan ? Oke , insyaAllah , sempena Hari Raya yang bakal tiba nih , Maybe .. (not sure lah!) anis akan tukar blog anis dengan warna lain yee . Saborr. Saborr. ^_^


3. Bosan ar ! Eh , kau ! Tukarr lah Header Baru !
Yangg benda nih , mesti ada yang cakap cam nih kan ? anis nih  , asyik letakk header nih je ? Tak kan takk nak tukar header baru kott ? "Bosan hari hari aku masukk blog dia , pastuh , tengok muka diaa yang takk secomel mana , tapi , membajett comel nak mampuss.. " kan ? kan ? Ada takk yang cakap macam tuh ? Ada.... anis tahu . huhuhu~ Adess . sekarang nih, anis rasa cam takk de masa lak nak buat header segala bagaii . anis ingat lagii dulu-dulu time baru dokk berjinak dalam dunia blog ni lah kan . Rasa macam boleh dikatakan setiap minggu nak tukar header. HAHA . Sekarangg , dah lama berblog , nak ke PHOTOSHOP pun dahh tak larat . biasa lah . ( Saya sudahh semakin tua!) hehe~ 


4. Cara dia tulis ! Bosan nak mampuss . Gunalah ayat yang 'Bombastic' Siket !
Ishk . Ishk . Cara penulisan pun kena complent jugakk ke ? HAHA . Padahal tak de pun orang komplent pasal benda nih  . Tapi tak tahu lah , siapa-siapa yang cakap belakang tuh , ada lah kot kan ? Ok . anis mengaku yang cara penulisan anis agak membosankan  . Tak macam blogger lain yang selau je orang view blog diorang . Cara penulisan yang terbaekk ahh ! anis punya ayat biasa-biasa je . Tak reti lah nak buat segala bahasa kiasan bagaii . kehkeh . "Be yourself!" Jangan terkedekk-kedek nak ikot gaya penulisan orang . Mana best cam tu , kan gaya sendiri tuh bagus . Ada pulakk nak ciplak2 ayat orang kann ? Tak baikk uh . =)


Psst .. Terpikir - pikir .. apa lagii yang membosankan eh , bila datang blog Anis nih ?

Terima Kasih , baca entry ni . Comment jom ! ^^ 


copy daripada www.lyssasecret.com
Anis Syaqeela

11 year old.
my birthday is 18 december.
this is my personal site.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►
comment
"/>
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.